Antena Căutare

HC Zalau, aproape in semfinalele Cupei EHF

Salajencele au invins in depasare la HBC Nimesc cu 26 -24 in prima mansa a sfeturilor celei de-a treia competitii europene ca valoare.

HC Zalau e la un pas de semifinalele Cupei EHF. Ardelencele s-au impus in deplasare la Nimes cu 26 la 24 in prima mansa a sferturilor.

Antrenorul Gheorghe Tadici a facut din nou spectacol, starnind hohote de ras in sala cand a dat cu treningul de parchet dupa ce a primit cartonasul galbene pentru proteste repetate.

Ultima data cand HC Zalau s-a calificat in semifinalele unei competitii europene a fost in 2001 in Cupa Cupelor, atunci cand a fost eliminata pe Motor Zaporojie din Ucraina.

Curios e faptul ca frantuzoaicele de la HBC Nimes suna antrenate de o fosta jucatoare a salajencelor, Emanuela Ilie. Dupa partida, aceasta a acuzat apararea agresiva a handbalistelor din Zalau.

Foto: gsp.ro

Messi are liber pana luni... Liviu Ciobotariu: "Victoria e a suporterilor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x