Antena Căutare

Ianis Hagi, reacție fermă după ce s-a spus că nu a salutat suporterii României, după meciul cu Belgia. Ce a putut spune „decarul”

Ianis Hagi a venit cu un răspuns public după ce a observat câteva articole în presă, unde era susținut faptul că fotbalistul ar fi plecat direct la vestiar după meciul cu Belgia, fără să-i salute pe colegi și pe suporteri.

Ianis Hagi, în galben Galerie
Ianis Hagi, mesaj pentru suporterii români | Profimedia

Echipa națională de fotbal a României a publicat pe rețelele sociale mesajul lui Ianis Hagi pentru suporterii români, după ce au existat mai multe comentarii despre atitudina decarului la meciul cu Belgia. Ianis Hagi a precizat că a salutat toate zonele în care se aflau suporterii români.

Citește și: Imagini emoționante cu fotbaliștii naționalei, care s-au bucurat de o pauză în prezența familiilor. Cum au fost surprinși

𝐌𝐞𝐬𝐚𝐣𝐮𝐥 𝐥𝐮𝐢 𝐈𝐚𝐧𝐢𝐬 𝐇𝐚𝐠𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐬𝐮𝐩𝐨𝐫𝐭𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐫𝐨𝐦â𝐧𝐢

„În ultimele zile, am observat câteva articole în presă care susțin că, după meciul cu Belgia, am plecat direct la vestiar fără să salut publicul și colegii mei. Vreau să clarific această situație și să vă asigur că aceste informații sunt complet neadevărate.

Articolul continuă după reclamă

Imediat după fluierul final, am salutat toate zonele în care se aflau suporterii români. Este foarte important pentru mine să arăt respectul și aprecierea mea pentru voi, cei care ne susțineți necondiționat. De asemenea, am salutat toți colegii mei înainte de a merge la vestiar.

Pentru mine, echipa națională a României este o familie. Fiecare meci, fiecare antrenament și fiecare moment petrecut alături de colegii mei sunt de neprețuit. Publicul român este minunat și am un respect enorm pentru fiecare dintre voi. Întotdeauna am avut și voi avea respect maxim pentru voi, cei care ne susțineți necondiționat.

Citește și: Drama neștiută a portarului Naționalei. Povestea de viață a lui Florin Niță impresionază până la lacrimi: „Mi-e greu să vorbesc...”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Momentele petrecute împreună cu voi pe teren și în afara lui sunt cele mai frumoase din cariera mea. Este o onoare să port tricoul naționalei și să reprezint România în fața voastră. Fiecare strigăt de încurajare și aplauzele din partea voastră înseamnă foarte mult pentru mine și pentru echipă”, se arată în mesajul fiului lui Gică Hagi.

Printre cei care au comentat negativ atitudine alui Ianis Hagi s-a numărat Cristi Geambașu, potrivit digisport.ro: "A fost cel mai slab de pe teren, și în meciul de aseară! Ați observat, era evident, a fost fluierat de o parte a publicului român când a intrat pe teren. Asta explică și faptul că a fost primul care a părăsit terenul când s-a terminat meciul. Risca să mai fie o dată fluierat. Ați văzut faza când a căzut? Da, a alunecat, dar e un stil de a aluneca destul de ciudat".

Cum se califică România în optimile EURO 2024

România se califică în optimile EURO 2024 dacă nu va pierde meciul cu Slovacia. În cazul unei victorii, tricolorii pot câştiga Grupa E, dacă Belgia nu o învinge pe Ucraina. În cazul unui egal, de asemenea putem termina primii, dacă un egal se va înregistra şi la Belgia – Ucraina, dar nu cu un număr mare de goluri marcate, potrivit as.ro.

Tricolorii se pot califica şi de pe locul 3, dacă nu pierd la mai mult de patru goluri în faţa Slovaciei. Totuşi, pentru a nu termina pe locul 4, tricolorii trebuie să evite scenariul în care vor pierde şi Belgia nu bate Ucraina.

Imagini emoționante cu fotbaliștii naționalei, care s-au bucurat de o pauză în prezența familiilor. Cum au fost surprinș... Armata Română, mesaj emoționant pentru tricolori, înainte de meciul cu Slovacia. Ce au transmis soldații din toate colțu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x