Antena Căutare

Ianis și Elena Hagi și-au amânat luna de miere. Ce motiv au avut tinerii îndrăgostiți

Ianis și Elena Hagi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu pe data de 14 iulie 2024. Antena a oferit în exclusivitate imagini de la evenimentul de mare amploare desfășurat la Palatul Știrbey.

Galerie
Ianis și Elena Hagi vorbesc despre planurile de după nuntă | Antena 1

Ianis și Elena au organizat o nuntă de excepție, la care au participat peste 500 de invitați. Emoțiile îndrăgostiților au fost mari și la biserică, și la petrecere.

Ca orice cuplu proaspăt căsătorit, și Ianis și Elena s-au gândit la luna de miere. Cu toate că își doresc câteva momente doar pentru ei, nu și-au făcut încă planuri, iar motivul este unul întemeiat.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat părinții Elenei Tănase la nunta fiicei lor cu Ianis Hagi. Cei doi au atras toată atenția

Ce motiv au avut Ianis și Elena Hagi pentru a-și amâna luna de miere

Cuplul a decis să mai aștepte cu planurile pentru luna de miere, deoarece Ianis încă nu are un contract semnat cu un club de fotbal. Fiind încă în discuții deschise, atât el, cât și soția sa, au ales să fie prudenți și să aștepte semnarea contractului pentru a-și face planuri de vacanță.

„Deocamdată nu, e greu. Eu încă nu știu când voi fi chemat... în mare știu. Însă sunt într-o comunicare deschisă cu cel de la club. Chiar vreau să ne distrăm și să trăim fiecare moment”, a răspuns Ianis la întrebarea despre luna de miere.

Citește și: Transmisiunile speciale de la Nunta Anului la Domeniul Ştirbey, lider de audienţă. Peste 2 milioane de români au urmărit imaginile

Ianis Hagi, proaspăt întors de la EURO 2024, mai are contract pentru doi ani cu Rangers, însă nu știe încă la ce echipă va continua.

„Sunt emoții diferite. Cumva acolo stăpânesc totul”, spune Ianis despre ceea ce a simțit la EURO 2024 și în seara cununiei. „Am simțit că m-am născut pentru acest sport. (...) Aici e o situație unică.”

„M-ai ajutat și pe mine să mă simt bine”, spune Elena, găsindu-și sprijinul în soțul său. „Eu îmi iubesc foarte mult soțul. (...) Mă simt foarte mândră de soțul meu.”

Citește și: Cum a arătat tortul de la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Ce aromă au ales mirii pentru desertul spectaculos

De asemenea, tinerii îndrăgostiți au dezvăluit unde se vor muta după căsătorie: „Și noi suntem foarte curioși”, a răspuns Elena.

„Nu știm încă. Ne concentrăm pe seara asta să iasă bine, iar apoi... de mâine încolo avem timp”, completează Ianis Hagi răspunsul soției sale. „Am timp și cu impresarul meu, care a venit și el în această seară din Londra. Avem timp să discutăm și despre unde vom trăi și unde ne vom muta împreună.”

Citește și: Imagini de senzație cu Ianis Hagi și Elena Tănase de la dansul mirilor. Cum s-au descurcat la primul vals în cuplu

Promisiunile pe care și le-au făcut tinerii înainte de a se cununa în fața lui Dumnezeu arată cât de profundă este legătura dintre ei.

„Noi suntem la fel încă de la început și suntem mereu unul pentru celălalt, respect reciproc, iubire”, spune Elena.

Citește și: Chef Orlando Zaharia, Chef Stefan Popescu si Chef Alexandru Sautner, preparate speciale la nunta lui Ianis Hagi. Ce au pregatit

„Asta este cel mai important. Am și spus înainte de nuntă. Acestea sunt principiile noastre. Să ne respectăm, să ne iubim. Să promite... vrem să fim sănătoși, să ne iubim, să ne respectăm. Cu principiile astea cred că o să ai un viitor bun”, intervine Ianis.

Cei doi au vorbit și despre copii: „Să vină cu sănătate!”

Imagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi la cununia religioasă a nepotului lor. Cum au fost surprinși părinții Mari... Cum au fost surprinși Ianis Hagi și soția lui, Elena, după nunta de la Domeniul Știrbey. Petrecerea a continuat și a dou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x