Antena Căutare

Iftime: I-au dat afară pe jucători din hotel ca pe nişte borfaşi şi i-au trimis cu antemergător la Botoşani deşi nu au avut niciun contact cu doctorul

Finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat, vineri, la Digi Sport, că jucătorii formaţiei sale au fost daţi afară din hotelul din Craiova “ca nişte borfaşi” şi că nu a discutat cu ei nimeni de la Direcţia de Sănătate Publică pentru a le da explicaţii.

Iftime a precizat că medicul testat pozitiv nu a avut niciun contact cu jucătorii şi că el crede că doctorul nici măcar nu este infectat.

“Aseară la 10 şi jumătate i-au dat afară din hotel ca pe nişte borfaşi şi i-au trimis cu antemergător la Botoşani toată noaptea, în condiiile în care fotbaliştii nu au avut niciun contact cu doctorul. N-a venit inmeni de la DSP să-i vadă. Sunt 38 de copii testaţi de patru ori în trei săptămâni, i-am ţinut într-o bulă. Este incredibil, sunt consternat. Aşa i-au trimis acasă. Acum sunt la Botoşani şi o să vină cineva de la DSP ca discute cu ei. Doctorul a fost în izolare, el n-a plecat la serviciu având probleme cu tensiunea şi cu diabet. Contacţii lui direcţi sunt doi copii, dar nu lotul. Doctorul a venit separat la Bucureşti. De obicei delegatul vine cu maşina lui. Are o vârstă, a luat o maşină cu el. Nu a avut niciun contact direct cu jucătorii, a avut contact cu ăia doi din maşină. Masorul a făcut masaj, e adevărat, dar acea nu este contact direct. În plus, este un protocol când se face masaj: cu mănuşi… Nu i-au lăsat până dimineaţa acolo. Au avut girofar până la Bucureşti. Protocolul arată că echipa trebuie să stea şase zile într-un fel de izolare. Opinia mea este că doctorul ăsta nu este pozitiv”, a spus Iftime.

El a menţionat că este foarte supărat pentru felul în care a fost tratată echipa. “Cei de la DSP au dat două telefoane, după care a vorbit prefectul cu şeful delegaţiei mele, i-au trimis girofarurile şi i-au dat afară din hotel. Copiii ăştia au ajuns la 6 dimineaţa la Botoşani. Este incredibil. Sunt foarte supărat”.

Iftime a declarat că în afară de medicul echipei, a fost testat pozitiv şi un jucător în vârstă de 17 ani din cadrul clubului. “Este adevărat, am vrut să mai aducem încă patru copii. Acest copil a fost adus în cantonament, mai întâi trebuie să fac testul. A făcut testul, i-a spus că e pozitiv, nu a mai venit la noi. Nu a avut contact cu echipa. Are 17 ani copilul ăsta”.

FC Botoşani ar fi trebuit să joace astăzi cu Universitatea Craiova, în play-off-ul Ligii I, însă meciul a ofst amânat după ce medicul echipei botoşănene a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Sursa : news.ro

FIFA îi autorizează pe fotbalişti să joace meciuri oficiale pentru a treia echipă la care sunt legitimaţi în acelaşi sez... LPF: Desfăşurarea meciurilor care implică echipa FC Botoşani, oprită până la finalizarea anchetei epidemiologice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x