Antena Căutare

Ilie Nastase, pentru La Stampa: "Sunt tigan roman si sunt mandru de asta"

Fostul mare tenismen roman Ilie Nastase a recunoscut ca nu are nimic impotriva celor care l-au facut “tigan”, si chiar se mandreste cu acest lucru. "Sa-mi infurii adversarii facea parte din strategia mea. Am fost mereu acuzat ca sunt tigan. E adevarat, sunt tigan roman si sunt mandru de asta", a spus Nastase, intr-un interviu acordat cotidianului La Stampa.

Ilie Nastase a mai declarat ca sportivii din zilele noastre joaca doar pentru ei si ca uneori "trec si peste propria mama pentru o victorie."

Un alt lucru pe care l-a sesizat Nastase este acela ca jucatorii de tenis nu mai sunt interesati de spectacol si fac orice pentru a obtine victoria.

"Pe vremea noastra eram cu totii prieteni. Acum, Djokovici, Nadal si Federer nu se cunosc in afara terenului. Parca sunt niste masini de facut bani. In acest moment Djokovici este cel mai puternic, are forta si lovituri deosebite. Din pacate, niciunul nu joaca pentru public", a spus Nastase.

foto: Intact Images

Narcis Raducan: "Ilie Stan lucreaza sub presiune"... Cristi Borcea: "Cu Platini, e greu sa ne bata cineva. E peste Wesley"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x