Antena Căutare

Cristi Borcea: "Cu Platini, e greu sa ne bata cineva. E peste Wesley"

Actionarul dinamovist e incantat de noua achizitie si spune ca brazilianul ii va ajuta pe caini sa ia campionatul.

De cum a venit de la Miami, Cristi Borcea s-a pus pe achizitionat jucatori, Astfel, in Stefan cel Mare au ajuns Curtean, Stratila si Tames, insa pe spartanul sef l-au impresionat alti jucatori.

"Matei e peste Curtean si Stratila. Au viteza, Alex are si tehnica, dar Matei, le are pe toate si da un ranadament mai bun" a spus actionarul la o emisiune de sport.

Totusi, cireasa de pe tort este, fara doar si poata, Michel Platini. Brazilianul a fost dorit insistent de Ciobotariu si antrenorul a garantat titlul odata cu venirea varfului de la TSKA Sofia.

"Ciobi mi-a zis: Cristi uita-te la Platini! L-am vazut i-am intrebat pe bulgari cat costa, mi-au cerut o suma imensa, apoi l-am sunat pe Giovani si am rezolvat. Cu el in teren e greu sa ne mai bata cineva. Cred ca ne va ajuta mai mult decat ar fi putut sa o faca Wesley."

Ilie Nastase, pentru La Stampa: "Sunt tigan roman si sunt mandru de asta"... Mircea Lucescu: "Vreau ca Steaua sa nu ia campionatul"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x