Antena Căutare

Imagini rare cu Cristi Chivu și Adelina, la nunta lui Ianis Hagi cu Elena. Cei doi au fost însoțiți de fiicele lor

Printre primii invitați care și-au făcut apariția la Domeniul Știrbey, locația aleasă de Ianis Hagi și Elena Tănase pentru petrecerea de nuntă, se numără și Cristi Chivu alături de soția lui, Adelina, și cele două fiice.

Galerie
Printre primii invitați care și-au făcut apariția la Domeniul Știrbey, locația aleasă de Ianis Hagi și Elena Tănase pentru petrecerea de nuntă, se numără și Cristi Chivu | Antena 1

Ianis Hagi și Elena Tănase au așteptat aproximativ 700 de invitați la nunta lor de duminică, 14 iulie 2024, de pe Domeniul Știrbey. La marele eveniment au fost prezente nume mari din lumea sportului, printre care se află și Cristi Chivu.

Înainte de petrecere, mirii au fost întrebați dacă a primit confirmare din partea fotbalistului român. Aceștia nu au vrut să ofere prea multe detalii despre acest subiect, însă au punctat că toți oaspeții sunt așteptați cu mare drag.

Din imaginile surprinse de camerele de filmat se poate observa faptul că antrenorul de fotbal a acceptat invitația lui Ianis Hagi. Acesta și-a făcut apariția în locația de vis din Buftea în jurul orei 20:00.

Citește și: „A luat 3 cuțite”. Chefii Zaharia, Sautner și Popescu, foarte apreciați pentru preparatele lor, la nunta lui Ianis Hagi cu Elena

Cristi Chivu nu a venit singur la nunta anului, ci însoțit de soția lui, Adelina, și cele două fiice ale lor. Cei patru au atras rapid atenția celor din jur. Un lucru este cert, sportivul se mândrește cu o familie minunată.

Cât de mult au crescut fiicele lui Cristi Chivu și ale Adelinei. Cum au apărut alături de părinții lor la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase

Duminică, 14 iulie 2024, Cristi Chivu și Adelina și-au făcut simțită prezența la nunta anului de pe Domeniul Știrbey. Fotbalistul român și soția lui au venit alături de cele două fiice, care s-au transformat în adolescente superbe.

Soția antrenorului de fotbal a îmbrăcat o rochie neagră și mulată care i-a scos în evidență atuurile fizice, în mod special talia de invidiat. Și cele două fete ale cuplului au purtat ținute negre impecabile.

Nici Cristi Chivu nu a trecut cu vederea. Aceasta a îmbrăcat un costum negru și cămașă albă alături de o cravată neagră. Se pare că fotbalistul și familia lui au respectat tematica impusă d Ianis Hagi și Elena Tănase la petrecerea de după cununia civilă.

Citește și: Cum au apărut Gigi Becali și soția lui, Luminița Becali, la nunta lui Ianis Hagi cu Elena. Ce costum unic a purtat patronul FCSB

„Sperăm să fie o petrecere frumoasă și suntem convinși că așa va fi. Le urez mirilor casă de piatră, să fie fericiți, să se iubească foarte mult și pentru cât mai mult timp. Sunt minunați împreună, sunt doi copii frumoși care, cu siguranță, vor face o familie foarte frumoasă.

Sfaturi ar fi multe, dar sunt destul de maturi și sunt convins că știu ce au de făcut. Urmează o etapă a vieții lor foarte frumoasă, sperăm că vor veni și copiii cât mai curând, ei bucură familia foarte mult, sunt convins că vor veni cât mai curând.

Adelina e tot timpul pregătită pentru dans, așa sunt și fetele. Am dansat. Ea e o dansatoare mult mai bună, eu dau din mâini și din cap, atât. Multă înțelegere, meritul e în mare parte al ei, e stâlpul familiei noastre, mă susține pe mine și se ocupă de copii. Eu încerc să mă pretez la cerințele soției mele, e capul familiei. Secretul e multă răbdare, să accepți defectele celuilalt, să te bucuri de momente împreună și să treci peste momentele mai puțin bune.

(N.r. Căsnicie fără compromis nu există) Nu există, dar depinde de compromisuri, noi avem norocul că ne înțelegem foarte bine. Nu ne asemănăm foarte mult, suntem destul de diferiți, dar în același timp reușim să compensăm lucrurile acestea, să ne vedem de viața noastră în liniște”, a declarat Cristi Chivu la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase.

Cum au apărut Gigi Becali și soția lui, Luminița Becali, la nunta lui Ianis Hagi cu Elena. Ce costum unic a purtat patro... Imagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi la cununia religioasă a nepotului lor. Cum au fost surprinși părinții Mari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 20 august 2024. Daiana Prodan, după ce a văzut imaginile cu Rareș Petre și ispita Flori: Mi-e rușine de ceea ce face, sincer!
Insula Iubirii Sezonul 8, 20 august 2024. Daiana Prodan, după ce a văzut imaginile cu Rareș Petre și ispita Flori: Mi-e rușine de ceea ce face, sincer! Marti, 20.08.2024, 23:59
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x