Antena Căutare

Ianis Hagi s-a logodit cu Elena Tănase. Cum au petrecut invitații și de ce a plecat Gică Hagi mai devreme de la petrecere

Ianis Hagi nu a sărbătorit la începutul săptămânii doar victoria cu Andorra, ci și logodna cu frumoasa Elena.

colaj Ianis Hagi în costumul naționalei și Ianis Hagi și Elena Tănase la Paris
Ianis Hagi și Elena Tănase și-au sărbătorit logodna luni, la Constanța | Hepta, Instagram

După preiminariile Euro 2024, Ianis Hagi și Elena Tănase au avut petrecerea de logodnă. Aceștia au sărbătorit alături de invitați într-o sală de evenimente la Constanța.

La doar o zi după meciul impresionant cu Andorra, Ianis a sărbătorit alături de viitoarea sa soție, de familie și de apropiați. Potrivit DCNews, Gică Hagi le-a dăruit celor doi o vilă spectaculoasă în Pipera, care ar valora peste 1 milion de euro. În ciuda gestului frumos al ”Regelui”, atât Ianis, cât și Elena, la finalul petrecerii, au refuzat cadoul, simțind că este mult prea mult.

Citește și: Imaginea cu care Ianis Hagi a emoționat Internetul. Părinții lui, Marilena și Gheorghe Hagi, i-au făcut o vizită de Crăciun

Mijlocașul de la Deportivo Alaves nu este nevoit să se bazeze pe resursele financiare ale tatălui său, acesta având o carieră sportivă în plin avânt.

Ianis Hagi s-a logodit cu Elena Tănase. Petrecerea a fost una restrânsă

Fiul lui Gică Hagi și-a cerut iubita în căsătorie în această vară, la Paris. Cei doi sunt împreună de câțiva ani, iar în acest an au decis să își unească destinele. Potrivit adevărul, Elena Tănase este din Constanța, familia sa fiind de aromâni foarte înstăriți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Meciul România–Kosovo ne poate face să visăm la EURO 2024. Urmărește-l live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, marţi, de la 21:45

Petrecerea de logodnă a fost una restrâns, au participat doar familiile cuplului și apropiații. Printre invitați au fost, bineînțeles, și sora lui Ianis, Kira, și vărul acestora, Nicolas Popescu. Ianis și Nicolas au fost colegi la echipa de fotbal Viitorul Constanța.

Ianis a purtat un costum albastru, iar viitoarea mireasă o rochie roșie. Și Kylie Jenner a purtat respectiva creație când a fost invitată la The Late Show, anul trecut la începutul lunii septembrie.

Elena și Ianis au strălucit pe ringul de dans și s-au simțit minunat alături de familie și prieteni. (Pentru fotografii puteți accesa acest link.)

Citește și: Reacția lui Gică Hagi după ce a aflat că Ianis și-a cerut iubita de soție. Ce tradiție a trebuit să respecte „Regele”

De ce a plecat Gică Hagi mai devreme de la petrecere

Ianis Hagi nu îl moștenește pe tatăl său doar în ceea ce privește fotbalul, ci și dansul. Acesta și-a arătat mișcările de dans pe ring la petrecerea de logodnă, respectând tradițiile familiei. Gică Hagi a fost surprins dansând pe muzică machedonească cu viitoarea sa noră, Elena.

Potrivit Ziare.com, cel care a spart petrecerea devreme a fost chiar tatăl lui Ianis, Gică Hagi, care a plecat grăbit în jurul orei 19:00. Acesta trebuia să ajungă, la ora 20:00, la antrenamentul echipei Farul Constanța.

Citește și: Kira și Ianis Hagi, primele reacții dupa ce tatăl lor, Georghe Hagi, a câștigat campionatul cu Farul Constanța. Ce au transmis

Profesionalismul ”Regelui” este unul de invidiat, acesta acceptând să plece mai devreme de la un eveniment important în familie pentru a doua sa familie, practic, echipa sa de fotbal. Gică Hagi s-a prezentat la antrenamentul echipei

Campioana Spaniei la gimnasică artistică este de origine română. Cine e fetița care a impresionat cu abilitățile ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x