Antena Căutare

Inter Milano şi preşedintele Steven Zhang au donat 100.000 de euro pentru lupta împotriva coronavirsului

Inter Milano şi preşedintele Steven Zhang au donat 100.000 de euro pentru lupta împotriva coronavirsului, informează lequipe.fr.

Potrivit unui comunicat, donaţia a fost făcută către departamentul de ştiinţe biomedicale şi clinice al Spitalului Luigi Sacco din Milano, pentru a ajuta cercetările privind combaterea Covid-19.

Inter a ales să suţină "o structură de excelenţă care s-a distins prin identificarea primelor trei genomuri complete, obţinute plecând de la izolate italiene ale SARS-CoV-2 (n.r. - virsul care provoacă boala Covid-19), aflat în circulaţie în Lombardia".

"Inter are o legătură de neclintit cu oraşul Milano şi este mândru de dedicarea cu care tot personalul Spitalului Sacco face faţă situaţiei excepţionale", a precizat Steven Zhang, om de afaceri chinez, fiul lui Zhang Jindong, fondatorul Suning Holdings Group, care a preluat în 2016 pachetul majoritar de acţiuni ale clubului Internazionale Milano (aproximativ 70 la sută).

Italia este ţara europeană afectată cel mai mult de coronavirus, înregistrându-se peste 3.000 de cazuri de îmbolnăvire şi 107 de decese.

Sursa : news.ro

Ajax, eliminată din Cupa Olandei în semifinale... Casa portarului Iker Casillas, percheziţionată în cadrul unei anchete pentru fraudă fiscală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x