Antena Căutare

Ion Marin: "Inainte, se umbla la arbitrii"

Fostul antrenor al lui Dinamo si Petrolul a declarat la o emisiune de televiziune ca in campionatele trecute conducatorii din fotbal "umblau" la arbitrii.

Abia reintors din Golf, acolo unde a fost demis, Ion Marin a facut o radiografie a campionatului intern, neocolind nici cel mai fierbinte subiect al iernii: aducerea arbitrilor straini.

"Sapaliga" a declarat ca ar fi de acord cu prezenta acestora la meciurile decisive pentru ca o decizie poate influenta soarta unei echipe sau a unui antrenor.

"Arbitrii pot distruge cariere. Eu, am fost demis la Dubai din cauza greselilor de arbitraj. Mi-au anulat 5 goluri in 3 etape. Cu acestea aveam 2 victorii si ramaneam. Asa ca sunt de acord ca la meciurile decisive sa vina arbitrii straini."

Fostul antrenor dinamovist a socat, declarand cu naturalete ca in trecut arbitrii din tara puteau fi corupti de conducatori: "Patronii stiu ce au facut, si de aceea vor brigazi din afara. In trecut, s-a umblat la arbitrii."

Foto: Hepta

Victor Becali: "Wesley ramane la Vaslui"... Nationala de hochei ar putea fi desfiintata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x