Antena Căutare

UPDATE / Dupa Ionut Neagu, Steaua a rezolvat si transferurile lui Kapetanos si Varela

Luni, Ionut Neagu a efectuat vizita medicala si a semnat cu echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf, in timp ce marti dimineatea stelistii au obtinut semnatura a inca doi jucatori

UPDATE / Pantelis Kapetanos s-a inteles cu Steaua! Grecul a parasit cantonamentul CFR-ului, a trecut vizita medicala si se va prezenta in cel mai scurt timp sub comanda lui Laurentiu Reghecampf. Si transferul lui Varela este rezolvat, conducerea Vasluiului si jucatorul acceptand ofertele facute de ros-albastrii.

500.000 euro a platit Steaua Bucuresti pentru a-l transfera pe Ionut Neagu, fotbalist ce va avea un salariu de 10.000 euro pe luna. "Este un pas important in cariera mea, doar am ajuns la cel mai galonat club din Romania", au fost primele cuvinte ale mijlocasului dupa intelegerea cu ros-albastrii.

Neagu nu este speriat de concurenta de la Steaua si spune ca lupta pentru un loc de titular va fi benefica echipei. "Ii cunosc bine pe Bourceanu si Pintilii si este un lucru bun cand ai jucatori valorosi pe acelasi post cu tine".

Oficialii Stelei doreau sa rezolve si transferul lui Laurentiu Iorga, dar s-au lovit de pretentiile exagerate ale clubului galatean. Otelul ar fi solicitat 1,5 milioane de euro pentru fotbalist.

Wesley nu mai vine!

Transferul lui Wesley la Steaua a picat! "Nu a refuzat sa semneze, pur si simplu actele lui nu sunt in regula. Transferul nu se va mai realiza", a declarat Victor Becali.

Mesut Ozil, prima victima dupa sosirea lui Gareth Bale! Real Madrid l-a vandut la Arsenal... E special peste tot! Jose Mourinho, noul erou de benzi desenate al copiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x