Antena Căutare

Iordanescu a fost in Ghencea si a inspectat gazonul; CSA nu renunta: 600.000 de euro si Steaua revine acasa

Singura conditie prin care Steaua se poate intoarce in Ghencea este plata datoriei de 600.000 de euro, varianta neacceptata de Gigi Becali. Anghel Iordanescu a inspectat gazonul si este atuul prin care stelistii spera sa realizeze revenirea ros-albastrilor "acasa".

George Boroi, presedintele CSA, spune ca doar plata datoriei o va readuce pe Steaua in Ghencea: "Singura conditie ca echipa sa se intoarca in Ghencea e sa-si plateasca datoria, nu discutam de o intoarcere a echipei pana cand nu plateste datoria de 2.400.000 de lei, adica 600.000 de euro".

Anghel Iordanescu a inspectat gazonul care se prezinta in conditii foarte bune, fiind reinsamantat si tuns. Pe Ghencea au fost remontate si 10.000 de scaune.

"Sunt aici doar in calitate de suporter al Stelei, ar trebui ca Steaua sa se intoarca, sa inteleaga si cei de la minister si Becali, eu sunt doar un liant, nu sunt aici ca oficial. 20 la suta din forta Stelei vine din acest stadion, Steaua e iubita in tara, dar n-are nevoie doar de iubire, ci de suporterii sai adevarati, care vin doar aici. O sa vin cu copiii mei sa testam gazonul".

Steaua ar avea toate conditiile daca s-ar intoarce in Ghencea. Gazonul "inviorat" in doar 34 de zile arata foarte bine, iar terenurile de antrenament au fost ingrijite, nefiind lasate in paragina.

Gigi Becali nu e de acord sa plateasca datoria si prefera National Arena: ""Generalii astia cred ca sunt nebuni la cap. De unde scot ei ca avem o datorie de 600.000 de euro? Revenim pe Ghencea, dar nu platim nici o datorie, contestam in instanta si ce decid judecatorii, aia facem".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Un fotbalist marocan a murit la 33 de ani din cauza unei supradoze cu paracetamol... SOC! Razvan Lucescu a dorit sa plece de la Rapid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x