Antena Căutare

Iuliu Muresan ataca tot: liga, federatie, arbitrii

Presedintele din Gruia a rabufnit dupa meciul de la Ploiesti, desi echipa lui obtinuse atat victoria, dar si fotoliul de lider.

Desi CFR castigat in fata Astrei si a obtinut primul loc cel putin pana la jocul lui Dinamo, Iuliu Muresan s-a aratat foarte nemultumit dupa partida.

Astfel, gazonul greu a fost cel care l-a enervat cel mai mult, el facand un apel disperat catre mai marii fotbalului romanesc: "Speram ca liga sa nu mai permita sa jucam pe maidane. Terenul a fost groaznic azi."

Intrebat daca s-a razbunat pentru infrangerea din Cupa, Iuliu Muresan a atacat Federatia Romana de Fotbal: "La acel meci am fost programati in dusmanie, nu s-a tinut cont de programul incarcat".

Nici arbitrul partidei, Ovidiu Hategan nu a scapat de acuzele presedintelui visiniu, desi aradeanul judecase doua faze discutabile in favoarea CFR-ului: "Nu stiu de ce a prelungit atat de mult partida, pe final chiar am avut emotii".

Foto: Intact Images

Blestemul lui Sumudica: Selymes, demis din nou de la Astra... Astra - CFR Cluj 0-1 / Piccolo aduce 3 puncte in Gruia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x