Antena Căutare

Jamali, fost la Veszprem, a semnat cu echipa de handbal masculin Dinamo

Managementul echipei masculine de handbal Dinamo Bucureşti anunţă că a închis lista transferurilor pentru noul sezon cu Moorchegani Iman Jamali (27 de ani), fost la Veszprem.

Managementul echipei masculine de handbal Dinamo Bucureşti anunţă că a închis lista transferurilor pentru noul sezon cu Moorchegani Iman Jamali (27 de ani), fost la Veszprem.

Interul stânga va juca la campioana României după ce a semnat contract pe un an cu posibilitatea de prelungire pe încă unul.

Născut pe 11 octombrie 1991 la Isfahan, în Iran, Jamali a obţinut cetăţenia maghiară în 2015. Pentru Ungaria a jucat 36 de meciuri şi a marcat 90 de goluri.

În 2012, interul de doi metri a fost transferat de Veszprem, fiind până în prezent sub contract cu campioana Ungariei. În această perioadă, el a fost împrumutat un sezon la IFK Kristianstad (2015-2016) şi altul la HC Meshkov Brest (2016-2017).

El a jucat în ultimele şapte sezoane în Liga Campionilor, reuşind să marcheze 206 goluri. A fost pe teren la finala Ligii Campionilor în 2015, într-un meci Veszprem – Barcelona şi, de asemenea, a evoluat pentru Veszprem şi în ultimul sezon, când echipa a ajuns din nou în finala Ligii Campionilor.

”Ne bucurăm că am reuşit să transferăm un sportiv de asemenea valoare, de la finalista Ligii Campionilor. Îi ştim valoarea, a mai fost la noi în Bucureşti, în sala Dinamo. Săptămâna viitoare se va alătura echipei”, a declarat managerul echipei, Ovidiu Semen.

Sursa : news.ro

Familia lui Emiliano Sala cere recuperarea avionului de pe fundul Canalului Mânecii... Tammy Abraham, victimă a jignirilor rasiste după ce a ratat lovitura de la 11 metri decisivă, în Supercupa Europei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x