Antena Căutare

Jonny Wilkinson se retrage din nationala Angliei

Cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale la Rugby nu va mai imbraca tricoul ce avea trandafirul in dreptul inimii.

O pagina importanta se intoarce in rugby-ul mondial: Federatia Engleza de Rugby a anuntat ca Jonny Wilkinson se retage din nationala.

Ultimul meci pe care legendarul jucator l-a disputat pentru Albion a fost infrangerea cu Franta (19-12) in sferturile Cupei Mondiale din Noua Zeelanda. Atunci a iesit in minutul 66, fiind inlocuit de Toby Flood.

In dreptul lui raman 4 participari la Campionate Mondiale, 15 victorii in 19 meciuri disputate, dar si cele mai multe puncte marcate in istoria turneelor finale: 277, cu 50 mai multe decat cel clasat pe locul al doilea, Gavin Hastings.

Englezii admira si acum pasa din drop realizata in ultimul minut al finalei cu Australia din 2003, care le-a adus titluul mondial.

"Am ajuns cat de sus se putea cu aceasta echipa a Angliei, asa ca le voi lasa si altora onoarea sa imbrace tricoul selectionatei. E trist, pentru ca nu voi fi niciodata satisfacut total de ceea ce am realizat" a declarat Wilkinson la retragere.

Radu Voina: "Fetele au vrut, dar n-au putut mai mult. Asta e valoarea, obiectivul n-a fost niciodata o medalie"... Timisoara vinde tot: asteapta oferte pentru Curtean, Sepsi si Goga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x