Antena Căutare

Juan Mata, transferat la FC Barcelona

Mijlocasul Juan Mata de la Valencia este ca si transferat la campioana Spaniei, FC Barcelona. Conform publicatiei spaniole Marca, internationalul de 22 de ani ar fi ajuns la un acord cu formatia catalana, iar suma de transfer se ridica la 20 de milioane de euro.


"Necesitatea de a vinde jucatori a clubului FC Valencia, interesul manifestat de Guardiola pentru fotbalist si faptul ca Mata a fost una dintre promisiunile electorale ale noului presedinte al Barcei, Sandro Rosell, au facut ca acest transfer sa se concretizeze", a notat cotidianul spaniol Marca.

Mai dificil le va fi acum catalanilor sa ii si gaseasca un loc in echipa lui Mata, el luptandu-se pentru postul de titular cu Iniesta.

In varsta de 22 de ani, Mata este deja de un an international spaniol si se afla, in acest moment, cu echipa nationala a Spaniei la Cupa Mondiala din Africa de Sud. Ca junior, Mata s-a format la cluburile Oviedo (2000-2003) si Real Madrid (2003-2007).

Ministru italian: "Vom cumpara meciul cu Slovacia"... Cupa Mondiala/ Programul meciurilor de marti: Germania si Anglia obligate sa castige...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x