Antena Căutare

Laurentiu Reghecampf, inaintea meciului cu Dinamo Tbilisi: "Sansele de calificare sunt de 50-50%. Noi vrem astazi victoria!"

Steaua Bucuresti isi continua drumul spre grupele UEFA Champions League prin Georgia. Campioana Romaniei s-a dus dupa o victorie la Tbilisi, dar Reghe s-ar multumi si cu un egal. "Sansele de calificare cu 50-50 la suta!" spune Reghe, care se teme de atacul lui Dinamo, care recent l-au transferat pe Dorin Goga.

Ros-albastrii trec printr-o perioada foarte buna si vor cauta cea de-a cincea victorie la rand din noul sezon pentru a avea un retur mai linistit.

“Este un meci important pentru noi, deoarece ne dorim foarte mult sa ne calificam. Dorim sa facem un meci foarte bun, care sa ne aduca liniste pentru retur. "Sansele de calificare cu 50-50 la suta!”, a declarat Laurentiu Reghecampf la conferinta de presa.

Fostul tehnician al Politehnicii Timisoara, actualmente antrenor al gruzinulor, Dusan Uhrin, crede ca cel mai mare avantaj al echipei din Ghencea este pregatirea fizica, dar spune ca acest lucru poate fi depasit prin avantajul terenului propriu: “Steaua e bine pregatita din punct de vedere fizic, dar noi jucam acasa si vrem sa trecem de ei. Stim totul despre ei, stim cum joaca. Sper ca toti sunt pregatiti pentru acest meci si, daca Steaua va marca un gol, noi va trebui sa le dam cel putin doua”, a declarat Uhrin.

Echipe probabile:

Dinamo Tbilisi: Loria – Ustaritz, Kvirkvelia, Seturidze, Kvaratskhelia – Khmaladze, Merebashvili, Grigalashvili, Papava – Dvali, Xisco

Steaua: Tatarusanu – Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Ad. Popa, Stanciu, Tanase – Nikolic

Arbitru: Robert Schorgenhofer

Asistenti: R. Brandner, M. Winsauer (toti din Austria)

VIDEO! Petrolul Ploiesti - Pandurii Tg Jiu 1-1/ Gicu Grozav, tradat de "scarita" in minutul 90!... Rafa Benitez, debut cu o victorie pe banca lui Napoli! Peste 60.000 de fani au venit sa-l vada pe Higuain la primul meci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x