Antena Căutare

Laurentiu Reghecampf, multumit de evolutia echipei sale. Gigi Becali: "Steaua va castiga Liga Campionilor peste 25 de ani, cand se va retrage Messi!"

Steaua e aproape calificata in primavara europeana, dupa victoria cu Molde, 2-0, iar antrenorul Laurentiu Reghecampf nu poate sa aiba decat motive de bucurie.

"Sunt foarte bucuros ca am castigat acest meci, mai ales ca am avut parte de foarte multe surprize. Cei de la Molde au venit cu o echipa schimbata, iar pe multi dintre jucatori nici nu i-am gasit pe site-uri sau macar ceva detalii despre ei. Dar multi sunt componenti ai nationalei under-19 a Norvegiei, asa ca sunt jucatori de calitate. Ne gandim la urmatorul meci si incercam sa castigam partidele pe care le mai avem in Liga Europa. Avem emotii in continuare la calificare. Trebuie neaparat sa castigam urmatorul meci si nu trebuie sa le dam posibilitatea adversarilor sa se apropie. Am avut foarte multe ocazii, am ratat si un penalti si sper sa fie ultimul. Cred ca ne-am impus prin joc si vom incerca pe viitor sa concretizam ocaziile pe care le avem", a spus Reghecampf.

Si Gigi Becali a fost multumit de evolutia echipei sale, insa nu crede ca se poate bate de la egal la egal cu Real sau Barca. "Steaua va castiga Liga Campionilor, dar peste 25 de ani, cand se va retrage Messi!", spune patronul stelist, convins ca argentinianul va iesi la pensie dupa 50 de ani.



"Jocul Stelei te incanta. Pe Molde ii vom bate si in deplasare, ne uitam la ei si ametim. A fost un joc frumos, super. Eu am vazut a doua repriza, dupa ce a iesit Pintilii, a mai scartait jocul, Bourceanu si Pintilii sunt inima si motorul Stelei. Dupa golul marcat, pretul lui Chiriches a crescut de la 15 la 20 de milioane. Nu sunt suparat pe Tanase ca a ratat penalty. Eu cred ca Mihai Costea este cu trei clase peste Rocha. Aduceti-ne echipe sa jucam, numai avem cu cine juca in Romania", a declarat Becali.

Steaua Bucuresti a invins, joi, pe Arena Nationala, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa norvegiana Molde FK, intr-un meci contand pentru etapa a treia a Ligii Europa si si-a consolidat pozitia de lider in grupa E a competitiei.

Rezultatele si clasamentele dupa disputarea etapei a 3-a din Europa League. Lyon, Atletico si Dnepr, singurele echipe cu... Istoria continua - Hat-trick BMW in DTM ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x