Antena Căutare

Liderul galeriei lui Dinamo: "Nu suporterii au declansat violentele in Piata Universitatii"

Liderul galeriei dinamoviste a confirmat la GSP TV ca in multimea adunata la Piata Universitatii sunt suporteri ale tuturor celor trei echipe bucurestene, dar a dorit sa specifice ca nu ei au fost la baza escaladarii violentelor.

La GSP TV, in dialog cu Viorel Grigoroiu, Mihnea Ionescu a confirmat faptul ca printre protestatarii din Piata Universitatii se afla si suporteri ai Stelei, Dinamo si Rapid.

Liderul galeriei din Stefan cel Mare, a condamnat atitudinea jandarmilor care au spus ca violentele se datoreaza suporterilor: "E de condamnat. Se incearca manipularea presei prin declaratii de genul "manifestantii nu sunt oameni nemultumiti, sunt huligani". Si atunci puterea si guvernul ies basma curata".

Seful suporterilor lui Poli Timisoara, Paul Prodana, a constatat cu regret ca "nu suporterii sunt de vina pentru starea in care se afla tara" si ca "in 1989 lumea a murit degeaba".

Foto: Intact Images

Maradona, operat de urgenta la Dubai... Lucescu a dat primele declaratii in Ucraina: "Echipa imi lipseste cel mai mult"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x