Antena Căutare

Lionel Messi - "Balonul de Aur" pentru al treilea an consecutiv

Argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) a primit "Balonul de Aur", pentru performantele sale sportive in 2011. Este pentru al treilea an consecutiv cand Messi primeste titlul de cel mai bun fotbalist al lumii, egaland reusita istorica a lui Michel Platini ("Balon de Aur" in 1983, 1984, 1985).

"Vreau sa impart acest trofeu cu Xavi, pentru ca il merita in aceeasi masura. Le multumesc colegilor de la Barcelona, pentru ca m-au ajutat sa ajung aici", a declarat Messi, dupa primirea trofeului.

In cursa pentru "Balonul de Aur", Messi a castigat duelul cu Xavi Hernandez si Cristiano Ronaldo (Real Madrid).

Clubul FC Barcelona a primit si distinctia oferita celui mai bun antrenor in 2011: Josep Guardiola a castigat duelul cu ceilalti doi nominalizati, Alex Ferguson si Jose Mourinho.

FIFA a anuntat, in cadrul galei de la Zurich, si echipa ideala a anului 2011:
Casillas (Real Madrid) - Dani Alves (Barcelona), Pique (Barcelona), Vidici (Manchester United), Sergio Ramos (Real Madrid) - Xabi Alonso (Real Madrid), Xavi (Barcelona), Iniesta (Barcelona) - Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Messi (Barcelona), Rooney (Manchester United).

Oamenii de la Real Madrid (antrenorul Mourinho, precum si ceilalti nominalizati) nu au participat la gala de la Zurich; marti seara, Real disputa returul cu Malaga, din Cupa Spaniei.

Sursa: HotNews

Foto: EPA/Intact Images

UPDATE! Mircea Lucescu, operat cu succes la Spitalul Universitar Bucuresti... Viorel Duru ameninta ca sezonul viitor al Ligii 1 ar putea incepe cu mai putine echipe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x