Antena Căutare

Manny Pacquiao si-a pastrat centura de campion mondial WBO

Manny Pacquiao si-a pastrat titlul mondial WBO la categoria semimijlocie dupa ce l-a invins pentru a treia oara pe Juan Manuel Marquez.



DECIZIA ARBITRILOR:


"Fanii mei sunt foarte bucurosi, la fel ca si mine. Este destul de clar ca am castigat partida. A fost un meci bun, trebuie sa recunosc ca Manuel este un adversar redutabil" - Manny Pacquiao.

"Este foarte greu sa castigi atata timp cat lupti impotriva adversarului si a arbitrilor in acelasi timp", a declarat Marquez dupa terminarea partidei.

In varsta de 32 de ani, Pacquiao a cucerit de-a lungul timpului titlul mondial la opt categorii diferite, fiind ales drept "pugilistul deceniului" de catre Asociatia Jurnalistilor Americani. De asemenea, filipinezul si-a trecut in cont trei nominalizari de cel mai bun boxer al anului (2006, 2008 si 2009). Manny a avut o bursa de aproximativ 22 de milioane de dolari pentru partida cu Manuel Marquez (a avut doar 5 milioane de dolari).

Mexicanul a acuzat deciziile arbitrilor, la fel ca si la intalnirea din martie 2008, atunci cand s-a considerat nedreptatit.

foto: gsp.ro

Usain Bolt si Sally Pearson au fost desemnati atletii anului 2011... VIDEO! Anglia - Spania 1-0/ Lampard aduce victoria englezilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x