Antena Căutare

Margarita Luis Dreyfus ameninta ca vinde Olympique de Marseille

Intr-un interviu acordat presei franceze, Margarita Louis-Dreyfus a luat atitudine fata de startul de sezon ratat al lui OM sugerand ca daca performantele nu sunt la nivelul asteptat, ar putea renunta la echipa.

Vaduva lui Robert Louis-Dreyfus, decedat in vara lui 2009 nu e multumita de modul in care Marseille a inceput sezonul si nu ascunde acest lucru: „OM nu joaca asa cum ar trebui, avand in vedere investitiile facute."

Ea l-a acuzat voalat si pe Didier Deschamps: „I-am acordat toate mijloacele, toate puterile sportive, pentru a reusi E randul lui sa arate ce poate sa faca".

Margarita chiar a amenintat ca ar putea renunta la club: „Robert (fostul sot) cheltuia banii din dragoste pentru OM, cei din Quatar (actionarii de la PSG) investesc pentru buisness. Eu nu sunt nici Robert, nici Quatar. Sunt libera sa vand chiar maine."

Foto: Hepta

Echipa feminina a Romaniei a obtinut biletele pentru JO si s-a calificat in finala pe echipe... Preliminarii CE 2012: Anglia, calificata matematic. Grecia castiga „finala” impotriva Croatiei. Vezi toate rezultatele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x