Antena Căutare

Transferul anului! Marius Niculae s-a întors la Dinamo!! La 37 de ani, atacantul a semnat astăzi un nou contract de fotbalist!

Marius Niculae (37 de ani) revine pe teren în calitate de jucător și va evolua tot în tricoul marii sale iubiri, Dinamo București

Marius Niculae (37 de ani) revine pe teren în calitate de jucător și va evolua tot în tricoul marii sale iubiri, Dinamo București. Anunțul a fost făcut astăzi de către conducerea clubului bucureștean, dar nu cel din prima ligă.

La rugămintea lui Nicolae Badea, fost acționar al prim-divizionarei, Niculae a semnat cu gruparea din Liga a IV a, CS FC DInamo București.

Potrivit gsp.ro, Marius Niculae va da piept în cel de-al patrulea eșalon fotbalistic cu Epaminonda Nicu (Progresul 2005), Hristu Chiacu și Stelian Stancu (ambii de la Carmen), dar și cu Marius Lăcătuș, care e antrenor la CSA Steaua București.

Marius Niculae s-a retras din fotbal în 2015 pe când evolua pentru Dinamo din Liga 1. „Săgeată” a mai evoluat în Ștefan cel Mare în alte două perioade: 1996-2001 și 2008-2012.

Ana-Maria Brânză, supărată de Ziua Internațională a Fericirii. Campioana olimpică mulțumește sportului că a învătat-o să... A murit în octombrie 2018 și a fost înmormântat pe 21 martie 2019! Vichai a fost incinerat sub privirile familiei îndure...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x