Antena Căutare

Martorii lui Iehova au scos olimpicele din Polivalenta!

Gimnastele se pregateau pentru Olimpiada de la Londra, care incepe in 15 zile. "Martorii lui Iehova" au inchiriat Sala Polivalenta, locul de antrenament, pentru trei zile. Belu si Bitang au demontat calul si barna si au plecat, cu ele in carca, la Izvorani!!!

Sa fi fost ora pranzului, soarele cam de doua suliti pe cer, cand, la "Polivalenta" din Bucuresti, se prezinta trei tipi imbracati la costum. Evlaviosi, cer sa vorbeasca cu directorul. "In ce problema?". "Stiti, doream sa adresam doua cuvioase intrebari: prima, sunteti inscris la noi? si a doua: doamna Bitang si domnul Belu au o cheie de 16 la dumnealor ori un mops?" "Poftim?""Da, suntem de la Martorii lui Iehova. Vrem sa-ncingem un congres. Cunoasteti filosofia noastra. Avem trei intruniri pe an: de district, care dureaza trei zile, de circumscriptie, pe doua zile, si una scurta, marunta, de o zi, cea speciala". Starostele salii nu clipeste. "Avem rugamintea la dumneavoastra de a ne inchiria sala, pentru a ne ruga, in smerenie, trei zile!" "Nu se poate, aici sunt parcate fetele de la gimastica. Lotul national. Se pregatesc pentru Olimpiada de la Londra. Stiti, in doua saptamani debuteaza chestiunea asta. In 20 de zile au concurs..."Martorii nu-l iau in seama. "Cat ar costa sa demonteze capra, calu, oaia, muflonul, barna, magaru', ce au ele pe acolo? Ele nu sunt fetele acelea care dupa ce se lasa de sport pozeza pentru reviste desuchiate, Doamne apara si pazeste?" "Oameni buniii, e Olimpiada!!!. Asta e din patru in patru ani, e eveniment major si dumneavoastra v-ati gasit acu' sa puneti de un congres?" "7.000 de euro e bine?", vine raspunsul. E criza, sala trage din greu, sunt salarii de platit, salopete de croit, se face chitanta.

BB au demontat, singuri, aparatele!!!

Para o secventa din filmele lui Kusturica, dar nu e! "Scenariul" s-a scris, zilele trecute, la Polivalenta. Il nareaza Luminita Paul, in Gazeta Sporturilor de azi. Martorii lui Iehova vor congres. E soare afara, Helios te paleste in cap la amiaza, asa ca le trebuie coperis, nu merge pe estadio. Sala din Tineretului e mare, e buna, e racorete acolo. Fetele de la gimnastica sunt pe ultima suta de metri. N-au nici ele sala - de fapt, nu au avut niciodata - dar au gasit un coltisor aici. Pentru un cal, o barna, paralelele si solul. "Trebuie sa le scoateti", aude ele. "Ce sa le facem?" "SA LE SCOATETI!!!! Au martorii congres!""Da, da noi avem Olimpiada!" "Da, da ei au dat 7.000 de euro!" Argumentul suprem. Federatia de gimnastica, COSR, cine vreti dumneavoastra, reprezinta statul, deci, fara parale. Particularu-i particular, da banu', sta in fata. In cazul nostru, in sala! Deci? "Hai, care le scoate?"

Nu poti pune niste gimnaste, aflate deja pe scara avionului pentru Londra, sa scoata aparatele. Asa ca Belu si Bitang pun mana pe cheiea de 16 si demonteaza, bucata cu bucata, piesele!!! Le iau si le duc la Izvorani! "In Bucuresti nu exista niciun loc in care sa poti monta o platforma de 25 x 25 metri pe care sa pui aceste aparate. E Polivalenta, la Romexpo ar merge, dar sunt alte disfunctionalitati acolo, asa ca numai Izvoraniul sta in picioare", spune Belu, in timp ce-si musca, de ciuda, mustata! Dar n-ar fi prima oara. Din Polivalenta i-a mai scos un Baby Expo, cu prezentarea unor pampersi cu elastic eco, un Porno Show, cu Alina Plugaru si ultimul model de vibratoriu precum si Miss Piranda, cu Adi Minune, ex Adi de Vito, fost Adi Copilul Minune, ex Adrian Copilul minune in zi mare, pe turbo sistemmm!!!

Asta e Romania, anul stelar 2012!!! Iar asta e una dintre cele 11 sali de antrenament ale lotului olimpic britanic de gimnastica!

Dragomir trage semnalul de alarma: "Romania va fi exclusa din toate competitiile!"... Pele iti aduce pizza acasa! Nu e gluma!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x