Căutare Live

Mason Greenwood, atacantul Manchester United, acuzații grave. Iubita cere arestarea fotbalistului după ce a fost agresată

Mason Greenwood este acuzat că și-ar fi desfigurat iubita. Harriet Robson nu a mai suportat şi a decis să facă totul public. Ies la iveală imagini, dar şi mărturii greu de digerat despre unul dintre starurile echipei de fotbal Manchester United.

Iubita lui Mason Greenwood cere arestarea fotbalistului după ce a fost agresată

Getty

Mason Greenwood, atacantul lui Manchester United, ar putea ajunge în spatele gratiilor după publicarea unei serii de imagini și clipuri care s-au viralizat rapid și țin primele pagini ale cotidienelor sportive din Marea Britanie.

Harriet Robson, iubita fotbalistului britanic, a publicat dovezi greu de privit, în care este plină de sânge. Tânăra suține că ar fi fost bătută cu bestialitate de starul celor de la United: „Pentru toți cei care vor să știe ce-mi face cu adevărat Mason Greenwood”, a scris ea.

După apariţia mesajului, s-a cerut arestarea fotbalistului pentru violență domestică. Şi cei de la Manchester United au reacţionat imediat şi cer ca justiţia să-şi facă treaba.

Imagini și detalii suplimentare sunt disponibile aici, pe as.ro.

Australian Open 2022. Rafael Nadal a câștigat turneul, devenind cel mai titrat tenismen al tuturor timpurilor... Adrian Mutu ar putea reveni în Liga 1. Ce echipă mare ar dori să-l aibă pe banca tehnică, după ce Briliantul a ratat Naț...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x