Antena Căutare

Matei, femei, hamei

Ghicitoare: spuneti numele unui jucator care incepe cu "M" si se termina cu "atei", care e accidentat de mic copil, care face reclama la drujbe de taiat mana prietenei si care se recupereaza cu "blonde" si brunete

Mai mult de o luna, adunata, n-a stat accidentat in viata lui. Bate-n 34 de ani si plange! "Cum dracu de s-a petrecut chiar acum?" Finala Cupei Spaniei suna la usa, Europeanul vine si el la rand. Asta e! "Stii, cu o recuperare ca la carte poate..." Nu-l lasa pe doctor sa termine. "Medicule, baga lama, lasa vrajeala!" Ce jucator de fotbal CERE sa fie operat la 34 de ani si spera intr-o revenire? Il taie, ii scot partea bulita. Asta se petrecea intr-o sambata. Miercurea urmatoare se suia pe masa maseurului. "Nepoate, fa o minune cu manutele tale!", ii zicea si omul se apuca de lucru. Unii abia asteptau vacanta, el asuda. Apoi, a venit turneul din Ucraina si Polonia. "Nu pot urca cu voi in avion din prima, pentru ca am si trei sedinte de recuperare pe zi! Dar cum le termin, acolo sunt!", le-a zis. Asa a facut! Va aduceti aminte de pletele sale in finala?

S-a intors acasa, a plecat in Ibiza. "Pai vedeti, mah, ca si ei se distreaza?", o sa spuneti! Nu, acolo a zburat insotit de Juanjo Brau, fisioterapeutul-sef. Omul a tras de picioarele lui cat n-a facut-o in toata viata. Intr-o zi, l-a intrebat direct: "Juanjo, e ok ciolanu'?""Da, rechinule, dar poate mai stam nitel!" "Tata, ia ghetele si hai la fuga!" 15 zile a alergat prin paduri. Apoi, a cerut sa intre direct pe gazon, sa simta iar iarba. A fost primul de la antrenamentele lui FC Barcelona in noul sezon, cand aia nici nu terminasera de dat cu var.

Il cheama Carles Puyol, are 457 de meciuri la echipa si 21 de trofee cucerite.

Carles Puyol junto a Juanjo Brau recuperándose en Ibiza de su lesión

Mai mult de-o luna, adunata, n-a jucat fotbal in viata lui. Bate-n 22 de ani si plange. De bucurie. "Fazanii pleca in Austria, in cantonament. Am auzit ca Reghe asta-i miez, frit la antrenamente, sa vezi ce unt scoate din Nila! Hahaha!" Doctorul vine si vrea sa deschida gura. "Medicule, pe la patru am intalnire cu o maimuta, ca soldatii, pe soare, sa facem o bunga bunga. Asa ca ai doua variante: ori o muti mai devreme, ori imi dai tema pentru acasa, sa nu te incurc!" "Nu se poate recuperare ambulatorie!" "Nu, nasol atunci!!! Te-am pupat pe pensa!" Ce jucator de fotbal POATE face bazine si masaj la 24 de grade in incapere? Asta se petrecea intr-o sambata. Miercurea viitoare se suia pe masa maseurului. "Printule, tre' sa recuperam timpul pierdut. Auzisi de Proust? Nu? Pacat!!! Am lipsit o saptamana. Daca pe reteta scria ca tre' sa facem trei sedinte pe zi si eu n-am bagat sapte zile, adica 21 de bucati, daca executam, acum, 42, nu insemna ca le-am rezolvat? Hai ca-s mare! Baga!"

S-au intors "fazanii" din Austria. Au stat nitel pe aici, au plecat iar, tot la Mozart in vizuina. "Nu pot urca in avion cu voi din prima zi, mai am niste sedinte, dar, cum le termin, cu ma mut la piscina!", le-a spus. Mai inainte de a cere "schimbarea", a facut rost de o drujba. Il vazuse pe un coleg cum stingea tigara pe mana unei fete, a zis ca asta e moale, nu impresioneaza, de aia a tras sfoara de la drujba, a pornit-o si i-a crestat domnisoarei Pamfile pe mana zilele in care au fost impreuna. Ca pe raboj. Apoi s-a intors catre un prieten. "Tata, ia slapii si hai la piscina! Acolo am auzit ca se face cea mai tare recuperare!" S-a recuperat cu o blonda si o bruneta. Blonda la cinci grade, bruneta la 1,78 si DD la sutien!!!

Il cheama Gabi Matei, are 2 (doua) meciuri la echipa si 0 (zero) trofee cucerite.

De aia La Liga e pe locul 1, iar Liga 1 pe 34. Dupa cea din Kuweit, Malaiezia si Emirate.

Danalache ii da lectii lui Drogba in China... Messi s-a accidentat cu trei saptamani inainte de meciul cu Dinamo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x