Antena Căutare

Meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj, intrerupt in minutul 32! Jucatorii s-au luat la bataie

Meciul dintre Universitatea Cluj si CFR Cluj a fost intrerupt in minutul 32, cand antrenorul Ioan Andone a cerut jucatorilor sai sa paraseasca terenul, in urma unui conflict general.

Nebunia a inceput imediat dupa ce Ricardo Cadu a executat penalty-ul obtinut de Gabi Muresan si a deschis scorul pe Cluj Arena, in minutul 27.

Capitanul oaspetilor s-a dus sa se bucure in spatele portii lui Bornescu, chiar in fata peluzei ocupate de fanii Universitatii. Portarul lui "U" l-a vazut si a innebunit: a alergat dupa Cadu si l-a izbit violent, punandu-l la pamant. In ajutorul portughezului au sarit coechipierii.

Alexandru Tudor a apucat sa le arate cartonasele rosii celor doi, insa violentele au continuat.

Arbitrul bucurestean a decis sa intrerupa meciul si le-a cerut jucatorilor sa mearga la vestiare, in timp ce din tribune zburau in teren tot felul de obiecte.

Dupa circa 15 minute de intreruperi, Alexandru Tudor a decis ca meciul sa nu se mai reia.

Ambele echipe cred ca vor castiga la masa verde. CFR arata cu degetul agresiunile asupra lui Cadu, iar Universitatea Cluj acuza faptul ca Ioan Andone a ordonat ca jucatorii lui sa iasa de pe teren in mijlocul incidentelor.

Claudiu Niculescu loveste din plin

Claudiu Niculescu nu si-a putut ascunde furia dupa oprirea derby-ului clujean. Principala sa tinta a fost arbitrul Alexandru Tudor: "Ceea ce a facut a fost premeditat! Tudor a venit cu lectia pregatita. A vrut sa o faca in seara asta campioana pe cineva. Acum doua saptamani chiar am zis ca ma bucur ca vom fi arbitrati de un roman. Iata insa ce a iesit! Mi-am schimbat complet parerea despre Tudor".

A venit apoi randul lui Cadu. "Este vina lui suta la suta. Sunt foarte dezamagit pentru ceea ce a facut. Stia ca este un meci de risc maxim, ca fanii nostri sint vehementi, dar s-a dus provocator la ei. Nu se poate asa ceva", a spus Niculescu, despre fundasul lusitan.

"Cadu e un nimeni in fotbalul romanesc. Nu avea voie sa procedeze asa in Romania. Sa se duca sa faca legea acolo in Portugalia, la el, sau de unde naiba e. Tot ce a facut a fost intentionat. Nu am mai vazut niciodata asa ceva", a mai declarat antrenorul Universitatii Cluj.

sursa / foto: GSP.ro

Ele sunt voleibalistele care concureaza pentru un loc la JO 2012!... FOTO! Cainii raman in lupta pentru titlu: Vointa Sibiu - Dinamo 0-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x