Antena Căutare

Mesajul lui Cosmin Olăroiu pentru echipa de tineret: "Aţi repus România pe harta fotbalului mondial"

Antrenorul Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu, a transmis un mesaj de încurajare echipei de tineret, spunând că tinerii jucători au "redobândit demnitatea fotbalului românesc” și că au "repus România pe harta fotbalului mondial".

Antrenorul Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu, a transmis un mesaj de încurajare echipei de tineret, spunând că tinerii jucători au "redobândit demnitatea fotbalului românesc”.

"Vreau să vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut şi faceţi pentru noi, românii care trăim departe de casă. Faptul că ne mândrim cu voi şi bucuria pe care ne-aţi adus-o arată că ne-am redobândit mândria şi orgoliul de a fi români şi nu e puţin lucru. Pe lângă rezultatele pe care le-aţi înregistrat, eu cred că aţi redobândit demintatea fotbalului românesc şi cred eu că ăsta este cel mai important lucru. Aţi repus România pe harta fotbalului mondial şi pentru asta trebuie să vă mulţumim şi să ne mândrim cu voi. M-am gândit că este doar o mică parte din ceea ce puteţi face voi în viitor. Trebuie să aveţi încredere în voi, nu aveţi nimic de pierdut, numai de câştigat, aveţi încredere în Mirel, împreună veţi face lucruri extraordinare", se arată în mesajul lui Olăroiu.

Reprezentativa de tineret a României va evolua, astăzi, de la ora 19.30, la Cesena, în compania Angliei, în etapa a doua a grupei C de la Campionatul European Under-21.

România a debutat cu victorie la competiţia din Italia şi San Marino, scor 4-1, cu naţionala Croaţiei, în timp ce Anglia a pierdut în ultimele minute meciul cu Franţa, scor 1-2.

Sursa : news.ro

Fernando Torres a anunțat că se retrage din activitate la vârsta de 35 de ani... România, în grupă cu Ungaria, Spania, Muntenegru, Senegal, şi Kazahstan, la Campionatul Mondial de handbal feminin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x