Noi dezvăluiri incredibile despre Michael Schumacher! Managerul lui a spus totul!  

Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher, a făcut noi dezvăluiri despre fostul pilot de Formula 1, la cinci ani de la accidentul pe care acesta l-a suferit la schi.

Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher, a făcut noi dezvăluiri despre fostul pilot de Formula 1, la cinci ani de la accidentul pe care acesta l-a suferit la schi.

Kehm a spus că sportivul german era un om complex și l-a descris drept o persoană „credincioasă, de încredere, responsabilă și orientată spre atingerea obiectivelor”.

Ea recunoaște că aceleași trăsături care îl ajutau pe Michael Schumacher să aibă succes pe pistă, îl țineau pe loc la capitolul relații umane. Schumacher intra mereu în panică atunci când apărea în public, își proteja viața privată și o ținea cât mai departe de ochii lumii.

Campion mondial de șapte ori la Formula 1, fostul pilot a suferit o lovitură puternică la cap în timp ce se afla alături de familia lui în vacanță, la schi, în Alpii Francezi, pe 29 decembrie, potrivit libertatea.ro.

În prezent, Michael Schumacher se recuperează în Elveția și este vizitat doar de familie și de prietenii apropiați. Nu au apărut fotografii cu el, iar detaliile despre starea lui de sănătate sunt ținute secret.

Recent, o sursă a făcut o declarație care a stârnit o emoție puternică în rândul fanilor fostului pilot. Sursa a dezvăluit că Michael Schumacher plânge atunci când vede peisaje.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri