Antena Căutare

Mircea Rednic, demis de la Hazar Lankaran

Rabdarea conducerii azere a ajuns la capat si Hazar Lankaran a decis sa-l demita din nou pe antrenorul roman Mircea Rednic dupa insuccesele din ultima vreme, ultima infrangere suferita fiind cea din acest week-end, impotriva lui Inter Baku (0-1), pe teren propriu.

Dupa ce in aceasta vara Rednic parasise echipa din cauza neintelegerii cu sefii clubului, la finalul lui 2011 a venit si a doua despartire, care pare sa fie si una definitiva de formatia din Lankaran.

"Luand in considerare ultimele rezultate, am decis sa mergem pe cai separate. Clubul de Fotbal Hazar Lankaran ii multumeste lui Mircea Rednic pentru munca depusa de-a lungul perioadei cat a stat alaturi de noi si ii uram mult succes in viitor", este mesajul transmis lui Rednic pe site-ul oficial al clubului.

Chiar daca la startul sezonului Hazar a dominat clasamentul din Azerbaidjan, fosta echipa a lui Rednic a ajuns pe locul 3, cu 28 de puncte, cu 3 mai putin decat liderul Neftci.

In campionatul trecut, Hazar a castigat Cupa Azerbaidjanului si a terminat pe locul doi in campionat.

- Hazar nu a mai castigat un meci in prima liga de 5 etape

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Rapid - Sportul 2-0 / Giulestenii la 2 puncte de Dinamo... Adrian Porumboiu despre meciul cu Otelul: "Azi fotbalul a invins smecheria"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x