Antena Căutare

Mircea Sandu: "Spyros trebuie sa vina cu probe serioase, altfel vorbele lui nu au niciun fel de valoare"

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a respins in aceasta seara acuzatiile de coruptie lansate de fostul trezorier al Federatiei din Cipru, Spyros Marangos, care a declarat pentru Gazzetta dello Sport ca patru membri ai Comitetului Executiv al UEFA au primit in total suma de 9 milioane de euro pentru a acorda Ucrainei si Poloniei organizarea Campionatului European din 2012 in dauna Italiei.

"Nu stiu ce spune acest Spyros si care sunt motivele din cauza carora iese la atac. Trebuie sa probeze acuzatiile pe care le face, altfel vorbele lui nu au nici un fel de valoare. Eu, care reprezint Romania, nu voi face niciodata de ras fotbalul de la noi, sa fiti siguri de asta"


"Fac lobby, imi doresc sa ajut asa cum pot, nu se pune problema de coruptie la mine. Exista vreo dezvaluire ca am fost corupt de federatiile din Polonia si Ucraina? Italienii s-au suparat asa de tare pe noi, incat ne-au propus un meci amical in noiembrie", a mai comentat seful FRF.

Astra - Rapid 0-2/ Dubla lui Frunza ii califica pe giulesteni in "sferturi"... Pandurii Tg. Jiu - U Craiova 0-2/ Revansa "juvetilor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x