Antena Căutare

Momente ŞOCANTE la antrenamentul Viitorului! Un fotbalist a vrut să se bată cu antrenorul şi a fost exclus din lot

Începutul catastrofal de sezon a aprins spiritele la Viitorul, iar lucrurile au scăpat de sub control în ultimele zile. Un fotbalist titular a sărit să se bată cu antrenorul şi a fost exclus, mai apoi, de Gică Hagi din lotul pentru meciul cu Voluntari.

În ultimele trei zile, fotbaliştii Viitorului s-au antrenat alături de secundul Cătălin Anghel, om pe care nu-l au deloc la inimă. În mai multe rânduri, jucătorii s-au plâns că Anghel îi înjură la antrenamente şi că nu-i respectă deloc când nu e Hagi prin preajmă.

Astfel, după un schimb mai dur de replici, Anghel şi George Ţucudean au fost la un pas de bătaie, fiind despărţiţi cu greu de către colegi. Scandalul a ajuns şi la urechile lui Hagi, care a decis să-i dea credit tehnicianului şi să-l excludă din lot pe Ţucudean, după cum scrie gsp.ro.

Scandalul de acum vine după ce, în urmă cu câteva săptămâni, Hagi îi excludea din lotul primel echipe şi pe Neluţ Roşu, Purece şi Vlad Morar, fără să divulge motivele care au stat în spatele acestei decizii.

VIDEO: Barcelona-Chapecoense 5-0! Trei dintre supravieţuitorii accidentului aviatic au fost pe Camp Nou, unul a şi jucat... FOTO: A ajuns rezervă de lux la echipa de club, dar e titular în viaţa de cuplu! Nicolae Stanciu şi-a cerut iubita în că...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x