Antena Căutare

Mutu a asistat la antrenamentul lui Bute: "Nu-s eu campion, dar cativa ospatari tot am pus"

Adrian Mutu are puterea de a glumi pe seama incidentelor in care a fost implicat in trecut. Atacantul echipei nationale a asistat la un antrenament al lui Lucian Bute, care se pregateste de meciul cu Jean-Paul Mendy, in care isi va apara centura de campion mondial IBF, si si-a amintit despre calitatile sale pugilistice.


„Am venit aici pentru ca Lucian e prietenul meu si vreau sa il sustin. Sunt sigur ca o sa castige. E un meci important nu numai pentru Lucian, ci si pentru noi, pentru ca este unul dintre cei mai mari campioni ai Romaniei. Cred ca romanii stiu sa-si sustina campionii, o sa vedeti ce va fi la Romexpo. Eu ma mandresc cu Lucian putin mai mult decat ceilalti, pentru ca el este prietenul meu", a declarat jucatorul Cesenei.

Bute i-a multumit fotbalistului pentru vizita si a promis sa asiste la un viitor meci al nationalei, cu Mutu in teren.

„A fost o surpriza venirea lui Mutu, ma bucur ca sportivi ca el vin sa ma incurajeze. Lucruri de acest gen ma motiveaza mai mult inaintea unui meci. Adrian mi-a transmis sa raman cu picioarele pe pamant. Mi-a zis sa dau cu stanga la ficat, pentru ca stanga e arma mea mortala. Ii multumesc ca a venit sa ma vada la antrenament. Cand o sa-mi permita timpul o sa merg sa-l incurajez si eu pe el la nationala si chiar sper ca echipa nationala sa se califice la Campionatul European", a spus pugilistul.

foto:gsp

Oltchim Rm. Valcea, din nou in grupa cu Itxako in Liga Campionilor... Miracolul continua: Mihai Nesu se deplaseaza intr-un scaun cu rotile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x