Antena Căutare

Nadal, supus unui control antidoping inopinat

Fostul lider al clasamentului ATP a fost trezit la 8 dimineata pentru a fi testat de catre reprezentantii Federatiei Internationale de Tenis.

Campania de ironizare a lui Rafael Nadal in presa franceza nu a ramas fara urmari. Astfel, in emisiunea Les Guignols de l'Info de pe Canal +, tenismenul era eroul unui spot in care urina in rezervorul propriei masini, dupa care aceasta ere inregistrata de radar cu o viteza de 240 de kilometri la ora, aluzie la faptul ca Rafa ar folosi substante interzise.

Tenismenul iberic a participat zilele trecute la un control antidoping inopinant. Astfel, reprezentantii Federatiei Internationale de Tenis l-au trezit la 8 dimineata pentru a preleva probe biologice de la fostul numar 1 mondial. De altfel, in ciclism, acolo unde un alt spaniol, Alberto Contador, a fost suspendat 2 ani, majoritatea testele antidoping sunt inopinante, realizandu-se in acelasi mod.

Nadal a reactionat dur, spunand ca se astepta la acest control in urma campaniei francezilor. "Trebuie sa ne vedem de treaba, chiar daca vecinii explica astfel un succes pe care sincer, nu-l au".

Foto: Hepta

Mourinho, in conflict cu fanii Realului... Dortmund bate pe Leverkusen si ramane lider. Vezi rezultatele din Germania!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x