Antena Căutare

N-ai voie să ratezi! Imagini rare cu regele Mihai, la ora de matematică! (VIDEO)

EwderRegele Mihai a încetat din viaţă în data de 5 decembrie 2017, la ora 13.00, ora României, la reşedinţa privată din Elveţia. Doliul și tristețea a cuprins România atunci când Maiestatea Sa a trecut în neființă.

Regele Mihai a încetat din viaţă în data de 5 decembrie 2017, la ora 13.00, ora României, la reşedinţa privată din Elveţia. Doliul și tristețea a cuprins România atunci când Maiestatea Sa a trecut în neființă.

Astăzi, la fix un an de la această pierdere, Casa Regală a anunţat că va avea loc la Curtea de Argeş parastasul de un an de la decesul regelui Mihai I al României, la care vor participa principesa Margareta, custodele Coroanei, şi principele Radu, dar şi principesa Elena şi soţul ei, Alexander Nixon, principesa Sofia şi principesa Maria.

În exil, Regele Mihai a dus o viață ce bate orice scenariu de film! A fost fermier, pilot, tâmplar și agent de bursă!

Cătălin Oprișan de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a prezentat în această dimineață imagini rare cu regele Mihai pe vremea când avea în jur de 13 ani și se afla în cadrul lecției de matematică!

Cu o uniformă impecabilă și o privire ageră, acesta se ridică în picioare și oferă răspunsul la întrebările puse de profesor.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să vezi aceste imagini istorice!

Ce tragedie! Veste ȘOCANTĂ în această dimineață. A murit la doar 47 de ani: „S-a stins la spital”... Rădoi, Rică Neaga și Narcis Răducan dau piept cu echipa de fotbal a SOS Satele Copiilor – Naționala SOS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x