Antena Căutare

NBA se reia de Craciun

Patronii si jucatorii din campionatul nord-american de baschet au ajuns la un acord in noaptea de vineri si sambata asa ca celebra competitie va putea pleca la drum.

149 de zile. Atat a durat lock-out-ul din NBA. Dar ceea ce toti fanii baschetului asteptau de o jumatate de an s-a produs vineri seara, in urma unei intalniri maraton de 15 ore. Patronii si jucatorii au gasit o solutie pentru ca cel mai titrat campionat din lume sa se reia: "Am ajuns la un acord, asa ca suntem optimisti ca de Craciun se va relua competitia" a declarat David Stern, presedintele NBA.

15 din cei 30 de patroni si 215 din cei 430 au ratificat acordul ce prevede ca incasarile din noul sezon sa fie impartite in mod egal intre cele doua parti (patroni si jucatori).

Si presedintele sindicatului baschetbalistilor, Billy Hunter a confirmat acordul dar a sugerat ca daca prima etapa se va desfasura pe 25 decembrie, se vor juca 66 de meciuri, fata de 82.

Asa ca de Craciun, am putea avea un regal baschetbalistic, cu 3 confruntari soc: Dallas-Miami, New York-Boston si Los Angeles Lakers-Chicago.

Foto: Intact Images

Bistrita bate Slatina si trece pe primul loc. Vezi rezultatele din liga secunda!... Mircea Lucescu: "Sunt suparat pe toata natia romaneasca"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x