Antena Căutare

Ninno D'Avirro, avocatul lui Mutu: "Am cerut reducerea pedepsei initiale"

Avocatul atacantului Adrian Mutu, Ninno D'Avirro, a declarat, joi, ca apararea a cerut reducerea notabila a pedepsei propuse de Procuratura Antidoping a CONI in cazul de dopaj cu sibutramina al fotbalistului roman, informeaza site-ul violanews.com, citat de Mediafax.

"Am cerut reducerea notabila a pedepsei in baza a trei motive. Onestitatea demonstrata de Mutu, colaborarea sa totala si faptul ca a cerut autosuspendarea desi cea initiala expirase"


Procuratura antidoping CONI a dispus trimiterea cazului jucatorului echipei Fiorentina, Adrian Mutu, depistat pozitiv cu sibutramina, catre Tribunalul National Antidoping, cu propunere de suspendare pe o perioada de un an.

Procurorul antidoping din cadrul CONI, Ettore Torri, a considerat ca Mutu se afla la prima abatere si a cerut suspendarea jucatorului pentru o perioada de un an, conform articolului 10.4 din codul WADA, care prevede circumstante atenuante si posibilitatea reducerii suspendarii dictate in cazul unui sportiv depistat pozitiv, daca acesta poate dovedi cum a intrat produsul respectiv in organismul sau si ca prin consumarea acelei substante nu s-a intentionat cresterea performantelor sportive.

Adrian Mutu ar fi riscat o suspendare de pana la patru ani, daca se considera ca este recidivist.

Reina si-a prelungit contractul cu Liverpool... Anglia, nicio reprezentanta in semifinalele Ligii Campionilor dupa 7 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x