Antena Căutare

Noile conditii de licentiere: cluburile trebuie sa angajeze un suporter!

Casa Fotbalului, respectiv sala de sedinte „Nicolae Dobrin” a gazduit luni un seminar cu ocazia caruia gruparile de Liga 1 si Liga a 2-a au aflat ce au de facut pentru a obtine licenta de functionare in sezonul 2011-2012.

Viorel Duru, directorul sistemului national de licentiere din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, dar alti experti in domeniu le-au expus si explicat reprezentantilor gruparilor din primele doua esaloane criteriile de licentiere pentru viitoarea stagiune.

„Diferentele nu sunt mari fata de acest campionat, doar ca am fost avertizati ca nu se vor mai face niciun fel de concesii pentru cluburile ce nu vor avea complet dosarul de licentiere la data solicitata. Directivele UEFA sunt clare in acest sens si vor fi respectate intocmai", a mentionat reprezentantul unei grupari din divizia B.

Din sezonul urmator, echipele din primele doua esaloane vor fi nevoite sa aiba un nou angajat. Acesta va proveni din randul suporterilor si va fi responsabil cu relatia club - fani - forte de ordine si celelalte structuri responsabile cu organizarea unui meci oficial, avand - totodata - responsabilitati si la Federatia Romana de Fotbal.

Sursa: ligab

Foto: Intact Images

Imparteau postere prin scoli si acum sunt in optimile Ligii... Brazilia - Romania 33-28 la CM de Handbal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x