Antena Căutare

Nou scandal in Premier League! Mai multi fotbalisti au primit telefoane de la club pentru a-si contacta amantele in secret

Un nou scandal este pe cale sa explodeze in fotbalul englez. Mai multi oficiali ai unor cluburi din Premier League le-ar fi dat jucatorilor telefoane mobile pentru a-si putea contacta amantele in secret. Pana acum s-a aflat ca jucatorii echipei Fulham au beneficiat de „privilegii”, fiind dati in vileag intr-o carte scrisa de un apropiat al clubului, relateaza Daily Mail.


"Intr-o zi, l-am vizitat pe unul dintre prietenii mei buni de la Fulham. La scurt timp dupa ce sesiunea de antrenament s-a terminat, un oficial a venit cu un cos plin cu telefoanele mobile si le-a impartit la mai multi jucatori. Unii dintre ei au vorbit cam o ora la ele pana sa parareasca complexul sportiv", a declarat danezul pentru The Sun.

De asemenea, fostul tenismen scrie despre cat de impresionat a fost de relatia tumultoasa pe care a avut-o Cheryl cu jucatorul lui Chelsea, Ashley Cole. Insusi Fetterlein afirma in autobiografie ca l-a vazut cu multe alte fete pe fundasul londonezilor.

Un purtator de cuvant al clubului Chelsea i-a luat apararea lui Ashley Cole: "Nu vom comenta pe afirmatii nefondate."

Gigi Becali cere un pret astronomic pe Tatarusanu... De ce s-a deteriorat gazonul de pe Arena Nationala? Motivele, anuntate de firma care se ocupa de intretinere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x