Antena Căutare

Romantism tratat cu pumni! O cerere in casatorie, motiv de bataie in galeria Stelei

Bataia primita de la Stuttgart n-a fost suficienta pentru suporterii stelisti, care au inceput sa-si imparta pumni intre ei. Personajul principal a fost chiar liderul galeriei, Gheorghe Mustata, care a lovit un suporter in timpul meciului de Europa League.

O cerere in casatorie a fost motivul de la care stelistii au pornit cearta. Un banner imens, pe care scria “Antonia, vrei sa fii sotia mea?”, i-a facut pe unii dintre membrii galeriei steliste sa nu mai cante. Greseala capitala. Cel putin in viziunea lui Gheorghe Mustata.

Liderul din tribune al ros-albastrilor s-a dus glont la cei luati de “valul romantismului” si le-a aplicat o corectie rapida. Sub deviza “doi pumni de la nasu’ mare”, Mustata l-a lovit pe unul dintre fanii Stelei, dupa cum informeaza Realitatea Tv.

Nici la Peluza Sud lucrurile n-au fost mai linistite. Ultrasii stelisti au avut lucruri serioase de impartit cu stewarzii prezenti la meci.

18 echipe si-au asigurat prezenta in faza urmatoare a Europa League. Rezultatele si clasamentele dupa disputarea etapei ... Rudel Obreja a demisionat! Doroftei, noul presedinte al FRB...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x