Antena Căutare

Oamenii lui Radu Mazare l-au batut pe fotbalistul Younes Hamza

Radu Mazare a fost reclamat la politie de un fotbalist din Liga 1. Si-a pus garzile de corp sa-i umfle ochiul, il acuza Younes Hamza, golgheterul Petrolului. Primarul nu neaga, dar zice ca fotbalistul a vrut sa-l omoare.

“Un individ foarte agresiv, cu un ski jet de 200 de cai putere se invartea pe langa mine si i-am facut semn sa se dea la o parte, dupa care a inceput sa ma injure si sa vrea sa ma loveasca cu ski jet-ul”, spune Radu Mazare.

Hamza de la Petrolul s-a plans ca primarul ar fi injurat primul. Fotbalistul Petrolului i-ar fi taiat calea cu ski jet-ul, in timp ce Mazare se dadea cu zmeul: “Daca te loveste cu ski jet-ul si tu te dai cu zmeul cand esti vulnerabil, ca esti agatat de zmeu si te dai stanga dreapta, te loveste unu' si te omoara. Am iesit pe mal speriat, e un nebun care vrea sa ma omoare”.

Speriat ar fi fost, insa, tunisianul, de garzile de corp ale lui Mazare care i-ar fi umflat ochiul in asa hal incat nu mai vede bine.

Dupa ce a primit ingrijiri la spital, fotbalistul a ajuns la politia din Mamaia sa-i reclame pe bodyguarzii lui Mazare. Primarul nu neaga, dar contraataca: “Am vorbit cu avocata mea si s-ar putea sa-i fac plangere pentru tentativa de omor”.

Prima masura pe care are de gand sa o ia Mazare este sa interzica ski jet-ul in Mamaia. Si asa, spune el, e prea periculos, mai ales cand incape pe mana unora.

Fotbalistul Petrolului da declaratii acum la Politie. Isi va scoate certificat medico-legal si ameninta ca va parasi Romania daca nu i se va face dreptate.

Foto: Facebook

VIDEO: Mourinho are un portar "special"! Schwarzer s-a facut de ras in amicalul lui Chelsea cu AS Roma... Neamtul Torje! Fostul mijlocas al lui Dinamo este dorit de Schalke...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x