Antena Căutare

Oltchim Rm. Valcea a ratat calificarea in finala Ligii Campionilor

Oltchim Rm. Valcea a ratat prezenta in ultimul act al Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce pierdut in fata lui Gyor, scor 31-22, un rezultat care a anulat diferenta de patru goluri la care se impusesera romancele in tur.

Peste 6000 de fani ai Gyor-ului, printre care s-au strecut si cei 300 romani au umplut pana la refuz sala din Veszprem, cu fulare, tobe, trompete, dar si incurajari. Ca si in meciul de tur, vilcencele au facut o prima repriza foarte slaba. Multe imprecizii, mingi pierdute usor au facut ca gazdele sa intre la vestiare cu un avans de 7 goluri, 19-12.


La reluare, Luminita Hutupan Dinu a intrat in poarta, care a incasat primul gol de la Gorbicz, din 7 metri, 20-12 (min. 31), cea mai mare diferenta de pana atunci. Jocul plin de greseli al Oltchimului a continuat din pacate in primele minute, echipa lui Radu Voina nereusind sa reediteze evolutia exceptionala din tur, in aceeasi perioada de timp.

Gyor s-a aparat ca pe campul de batalie, uneori fara penalizari regulamentare, in timp ce defensiva Oltchimului nu a functionat la nivelul obisnuit. Efoturile jucatoarelor valcene au fost mari, s-a vazut ca isi doresc, dar pur si simplu nu au putut face mai mult (28-20, min. 56).

Succesul a fost de partea echipei ungare, care s-a impus, cu 31-23, calificandu-se in finala Ligii Campionilor. Gyor si-a luat astfel revansa, dupa ce in urma cu doua sezoane a fost eliminata in semifinale, chiar de Oltchim, care isi rateaza obiectivul in acest sezon.

Marcatoare:

Gyor - Gorbicz 12 goluri, Loke 6, Amorim 5, Lekici 5, Radicevici 2, Kovacsics 1

Oltchim - Manea 3 goluri, Nechita 3, Babeanu 3, Meirosu 3, Managarova 3, Ozel 2, Vetkova 2, Vititiu 2, Ardean Elisei 1, Bradeanu 1.

In tur, Oltchim a invins la Ramnicu Valcea, cu 35-31 (13-17), iar cu scorul general de 62-58, campioana Ungariei se califica in finala Ligii Campionilor.

In cealalta semifinala, Buducnost Podgorica s-a impus in tur, pe terenul celor de la Larvik HK, cu 22-20, urmand sa joace pe teren propriu, duminica, pentru calificarea in finala.

Detinatoarea trofeului este Larvik HK.

foto: gsp.ro

Dinamo - Petrolul 1-3/ "Cainii" au ajuns la sase meciuri fara victorie... Vointa Sibiu - FC Vaslui 3-0/ Moldovenii, invinsi fara drept de apel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x