Antena Căutare

VIDEO: Omonia-Astra 1-2: Seara magica a lui Budescu ii pastreaza pe giurgiuveni in Europa

"Dubla" lui Budescu (38 si 69) o califica pe Astra in turul al treilea din Europa League. Chiar daca au avut un om in plus pe teren, cipriotii de la Omonia n-au reusit sa depaseasca apararea gandita de Isaila

Plecata cu sansa a doua, dupa 1-1 pe teren propriu, Astra a mers la Nicosia sa-si joace sansele. Baietii lui Isaila au inceput bine partida, dar suturile lui Fatai si Amorim nu si-au atins tinta. Giurgiuvenilor le-a trecut glontul pe la urechi la jumatatea primei parti, cand reflexul lui Silviu Lung a a salvat in ultimul moment deschiderea de scor la capul lui Taylor.

Exact cand cautam ultimii stropi de energie pentru a intra egali la pauza, Tembo bate surprinzator o lovitura de la coltul terenului, iar Budescu, nemarcat, prinde un sut bun de la 18 metri. Mingea este deviata si se odihneste in plasa. Avem 1-0. Pana la pauza nu se mai schimba nimic, iar giurgiuvenii iau o optiune serioasa de calificare.

Inceputul partii secunde schimba radical raporturile de forta. Mai intai, in minutul 56, Omonia egaleaza in urma unui contraatac purtat excelent de Nuno Asis si finalizat simplu de Gikiewicz. E 1-1, dar vestile proaste continua pentru Astra. La cinci minute dupa egalare, Laban vede cartonasul rosu, iar romanii se gandesc cu groaza la finalul de meci.

Cu 20 de minute inainte de ultimul fluier, Budescu scoate de nicaieri o executie incredibila si agata balonul in plasa cu un sut din unghi, la coltul lung. E 2-1 pentru Astra, iar trupa lui Isaila se califica in turul trei preliminar al Europa League, acolo unde va da piept cu slovacii de la Trencin.

Inca o data in fata Comisiei de Disciplina a UEFA! Steaua, anchetata pentru incalcarea regulamentului la Skopje... Liga cu parfum de Europa! Luni, de la 20:45, Antena 1 si www.antenaplay.ro transmit, in direct, meciul Petrolul-Pandurii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x