Antena Căutare

Otelul - Gaz Metan Medias 1-0 \ Repetitie inainte de Old Trafford

Otelul a invins Gaz Metan Medias cu 1-0, in primul meci al etapei a 12-a. Fundasul Sirghi a marcat singurul gol al partidei, in minutul 47.

Galatenii au presat inca din start si l-au pus pe Vitca serios la treaba. Giurgiu a sutat in bratele lui Vitca dintr-o pozitie buna(25). Antal l-a pus si el la incercare pe portarul Gazului cu un sut de la 20 de metri(26), iar peste un minut a fost randul lui Viglianti. Tot argentinianul a avut doua oportunitati pe finalul primei reprize, dar a finalizat slab.

Gazul a ratat cea mai mare sansa a primei parti prin Avram, care a reluat cu capul peste poarta o centrare foarte buna a lui C. Petre(44).

Sirghi a deschis scorul cu o finalizare simpla din 6 metri, dupa ce mingea a ajuns cu noroc la el. Buzean le-a dat mari emotii campionilor, a executat putin pe langa poarta o lovitura libera de la 25 de metri(58).

Silviu Ilie a scapat singur cu Vitca, n-a reusit sa-l dribleze, iar centrarea sa a ajuns in cele din urma in bratele goalkeeperului mediesean(80). Echipa lui Dorinel a obtinut o noua victorie si a facut un nou pas catre revenirea in partea de sus a clasamentului.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

FRF si-a batut joc de meciul organizat cu ocazia a 28 de ani de la victoria cu Italia... VIDEO! Narcis Raducan: "Eu nu bat suporteri ca Mihai Stoica"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x