Antena Căutare

Pandurii Tg. Jiu, neprogramata in etapa a XIX-a/ Otelul Galati castiga partida la masa verde

Liga 1 se va relua abia la sfarsitul acestei saptamani, dar deja cunoastem primul rezultat al returului. Pandurii Targu Jiu nu a fost programata in etapa a 19-a, in care trebuia sa evolueze pe teren propriu impotriva liderului Otelul Galati. Decizia a fost luata din cauza datoriilor de aproximativ 600.000 de euro pe care clubul gorjean le are fata de diverse echipe si jucatori.

„Termenul in care clubul Pandurii putea achita datoria a trecut, iar meciul nu a fost programat. Celelalte cluburi care aveau datorii catre terti, Universitatea Craiova, Rapid si Unirea Urziceni, si-au rezolvat problemele si vor juca in etapa a 19-a"






„M-am rugat de domnul Badea sa reia negocierile, pentru ca el nu mai voia. I-am spus ca ar fi pacat ca ierarhia campionatului sa se stabileasca la masa verde si apoi a acceptat propunerea mea" „Daca Condescu nu se intelege cu Nicu Badea, atunci sa mi-l dea din aceasta iarna pe Matei si inca 100.000 de euro si o sa ii rezolv eu problema"
Liga Campionilor: Bayern Munchen se razbuna pe Inter/ Marseille - Manchester Utd 0-0... Lovitura pentru handbalul romanesc: UCM Resita s-a desfiintat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x