Antena Căutare

Poli Timișoara - Juventus București LIVE VIDEO ONLINE

Poli Timișoara - Juventus LIVE VIDEO. Etapa a 9-a a play-out-ului debutează vineri, 11 mai, cu meciul celor mai slabe echipe de pe prima scenă. Poli Timișoara primește vizita ”Lanternei” Juventus București, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Poli - Juventus este live video online de la ora 17:00.

Poli Timișoara - Juventus LIVE VIDEO. Meciul de pe Bega reprezintă una dintre ultimele șanse pentru Juventus și Poli de a se mai revigora. Dacă Poli încă ține relativ aproape de locurile salvării, cei de la Juventus sunt cu un picior în groapă. Orice alt rezultat în afară de un succes înseamnă îngreunarea misiunii trupei din Colentina în acest final de play-out.

Poli Timișoara - Juventus LIVE VIDEO. Juventus are voie să spere la toate cele 3 puncte în meciul cu Poli. Motivul ? Ei bine, echipa lui Marius Baciu a înregistrat singurele victorii ”afară” din acest sezon în ultimele 3 etape. A fost un 2-1 în ”Groapă”, cu liderul Dinamo, și un 1-0 la Voluntari cu echipa lui Adi Mutu. Au fost două victorii care au șocat lumea fotbalului. Spunem asta prin prisma cotelor uriașe pe care Juventus le avea în cele două meciuri: cotă 10 cu Dinamo și cotă 6,50 cu FC Voluntari.

Poli Timișoara - Juventus LIVE VIDEO. Trei meciuri oficiale în istorie s-au jucat între Poli și Juventus. A fost câte o victorie de fiecare parte și un rezultat de egalitate. Succesul lui Juve a venit în turul play-out-ului. A fost un 1-0 pentru trupa lui Baciu, după golul marcat de fostul jucător de la Poli, Robert Elek.

Poli Timișoara - Juventus LIVE VIDEO. La casele de pariuri, bănățenii pornesc cu prima șansă. Cotă de 1,67 primește Poli pentru succes, în timp ce Juventus are 5,25. Remiza e cotată cu 3,40. La acest meci ar trebui să avem, în mod normal, o victorie a gazdelor. Însă, după ultimele meciuri, e greu de spus ce mai e ”normal” în fotbalul românesc. Putem încerca un pont de siguranță: ”peste 1,5 goluri” - cotă 1,45

Vești excelente din Anglia: Sir Alex Ferguson a ieșit din comă și a dialogat cu familia... Cristian Țopescu, internat de urgență la Spitalul Elias. Care e starea marelui comentator sportiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x