Antena Căutare

Presedintele Comisiei de Disciplina a demisionat

Presedintele Comisiei de Disciplina a LPF, Doru Neagu, l-a anuntat pe Dumitru Dragomir ca renunta la functie dupa ce Ovidiu Ioanitoaia a scos la iveala erorile comise de comisia condusa de Neagu.

"Ca urmare a articolelor calomnioase si defaimatoare aparute in presa sportiva la adresa persoanei sale, dl. Ion Doru Neagu, presedintele Comisiei de Disciplina din cadrul LPF si-a prezentat astazi demisia. In motivarea deciziei sale, dl. Neagu a aratat ca atmosfera negativa creata, precum si presiunea mediatica puternica existenta fac imposibila functionarea in conditii normale a Comisiei de Disciplina din cadrul LPF.

De asemenea, acesta a apreciat ca de esenta organizarii si functionarii Comisiei de Disciplina este principiul independentei, astfel cum este el statuat de articolul 94 din Regulamentul disciplinar, comisia supunandu-se astfel doar statutelor si regulamentelor sportive, dar si normelor legale in vigoare.

In lipsa unor argumente juridice si faptice concrete, defaimarea si calomnierea Comisiei de Disciplina a LPF, a presedintelui acesteia, aduce o grava atingere activitatii sportive jurisdictionale, activitate ce se desfasoara doar conform principiilor FRF/LPF/FIFA si UEFA.

Conducerea LPF a luat act de demisia presedintelui Comisiei de disciplina din cadrul LPF", au anuntat printr-un comunicat cei de la Liga Profesionista de Fotbal.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Pandurii merg in sferturile Cupei dupa 3-2 la penalty-uri cu FC Brasov... Marian Iancu: "Mircea Sandu trebuie bagat la inchisoare"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x