Antena Căutare

Presedintele Federatiei Turce de Fotbal si-a dat demisia din cauza meciurilor trucate

Scandalul meciurilor trucate din Turcia face in continuare victime. Presedintele Federatiei Turce de Fotbal (TFF), Mehmet Ali Aydinlar, si-a anuntat demisia din functie, informeaza AFP, citata de Mediafax.

Ali Aydinlar nu vrut sa dea detalii in ceea ce priveste motivele demisiei, insa presa turca scrie ca aceasta are legatura cu reuniunea extraordinara a TFF in care membrii acesteia nu au fost de acord cu dictarea de sanctiuni impotriva cluburilor implicate in meciurile trucate.

Alaturi de Mehmet Ali Aydinlar si-au mai anuntat demisiile si vicepresedintii Goksel Gumusdag si Lutfi Aribogan.


"Intr-un mediu in care comportamentul lipsit de etica al unor oameni si al unor institutii sunt considerate autorizate si in cazul in care nu mai exista incredere nu mai am de ce sa stau in aceasta functie", a declarat Aydinlar intr-un comunicat postat pe site-ul TFF.

Aproximativ 30 de persoane au fost plasate in detentie provizorie de la lansarea, in 3 iulie, a unei anchete fara precedent privind suspiciuni de aranjare a 19 meciuri din prima si din a doua liga turca, disputate in sezonul 2010-2011.

Printre persoanele vizate de ancheta se afla si presedintele clubului Fenerbahce, Aziz Yildirim. Fenerbahce a fost exclusa de TFF din editia 2011/2012 a Ligii Campionilor. De asemenea, conducatorii cluburilor Trabzonspor si Besiktas Istanbul sunt vizati in aceasta ancheta.

foto: spor.milliyet.com.tr

Gabonul a castigat o grupa imposibila si ajunge "en fanfare" in sferturi... Romania - Kryvbas Krivoi Rog 2-1 / Niculae, salvator...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x