Antena Căutare

Prima gala UFC organizata in China, transmisa de GSP TV pe 10 noiembrie!

Cung Le a transformat visul american in realitate. A ajuns in America la trei ani, numai cu mama sa, care a fugit din Vietnam. Li se lupta cu Rich Franklin, in UFC Macao, prima gala UFC organizata in China, care va fi in direct la GSP TV, sambata, 10 noiembrie, de la ora 16.

Cung Le e vedeta in San Jose, orasul in care a ajuns la trei ani impreuna cu mama sa, direct din mijlocul focurilor de arma din Saigon. Anne Le a parasit Vietnamul cu un elicopter, impreuna cu baiatul sau de numai trei ani, cu o saptamana inainte de caderea capitalei.

“Tatal meu nu a venit cu noi. A ramas cu familia lui. Mama a fost familia mea. Ea m-a crescut si m-a ajutat sa devin omul care sunt astazi”, spune luptatorul.

Micul Cung le s-a adaptat greu la viata din America, unde a inceput artele martiale la 10 ani. Acum a ajuns vedeta in UFC si lupta sambata cu Rich Franklin, in UFC Macao, gala transmisa in direct de GSPTV, de la ora 16:00.

foto: vancouversun.com

Steaua - Dinamo 3-1/ "Dubla" lui Rusescu decide derby-ul... Violente inainte de meciul Steaua - Dinamo. Opt suporteri stelisti au fost arestati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x