Antena Căutare

Procurorii au cerut intre 10 si 20 de ani inchisoare pentru Cristi Borcea in dosarul transferurilor

Actionarul dinamovist pare a fi cel impotriva caruia s-au gasit cele mai multe dovezi de comitere a infractiunilor de care e acuzat, insa si ceilalti inculpati risca pedepse importante. Singurii carora li s-au gasit circumstante atenuante au fost Jean Padureanu si Gigi Netoiu.

Gigi Becali il avertiza in toamna pe Cristi Borcea sa ramana la Miami si avea dreptate. Lucrurile in tara au inceput sa se precipite pentru actionarul dinamovist. Nu in ceea ce priveste echipa ci in Dosarul transferurilor.

Cazul a ajuns la cea de-a XXXVIII-a infatisare, iar la finalul acesteia procurorul a cerut pedeapsa inchisorii cu executare pentru 8 din cei 10 inculpati, printre care se afla MM Stoica, George Copos, Giovani Becali, Victor Becali dar si Cristi Borcea.

Dinamovistul risca cea mai mare pedeapsa, deoarece clubul din Stefan cel Mare ar fi lucrat cu firme off-shore si ar fi spalat bani.

Circumstante atenuante li s-au gasit lui Gigi Netoiu si Jean Padureanu, ultimul aflandu-se in aceasta situatie datorita varstei dar si pentru ca a colaborat cu organele de cercetare. De altfel, presedintele Bistritei a fost facut turnator de Giovani Becali in repetate randuri.

Foto: Hepta

Napoli - Chelsea 3-1 / Lavezzi si Cavani aproape l-au demis pe Boas... Liviu Ganea la CFR Cluj, pleaca Weldon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x